• Hallo allemaal,

  Wat een jaar.....

  In het seizoen 2016-2017 leer ik Aswin kennen bij de KNVB Cursus, op de laatste avond op het laatste moment vraagt hij mij of ik open sta om een keer een kop koffie met hem te drinken.

  Ik ga in op de uitnodiging van Aswin en in een prettig gesprek op de club vraagt Aswin of ik misschien interesse heb om in het seizoen 2017-2018 naar Bunnik te komen. De passie en beleving van Aswin sprak mij wel aan en we spraken af dat ik erop terug zou komen. Na een aantal keer op de club te zijn geweest om de sfeer te proeven en naar de teams te kijken viel mijn oog al snel op de O15-1. Een leuk team met zeer veel potentie en goed voetbal. Ik had gelijk even contact met Patrick opgenomen omdat ik dacht dat wij samen een prima duo voor deze groep zouden kunnen zijn. Eenmaal aangegeven dat ik graag naar Bunnik wilde komen om de O15-1 te trainen/coachen ging het snel. Het bestuur was akkoord en de 1e oefenpotjes en trainingen begonnen in juni 2017.

  Nog geen jaar later kan ik alleen maar zeggen dat het goede keuze was om naar deze club te komen! We zijn kampioen in de 2e klasse en als klap op de vuurpijl hebben wij de finale van de KNVB beker gewonnen. Geweldig om dit als trainer te mogen mee maken. Wij zijn bijzonder trots op deze boys.

  Ons succes hebben wij te danken aan de steun van het bestuur en ouders. Zonder hen was het niet gelukt. Iedereen heeft geholpen aan dit succes.

  ·        Betrokkenheid en beleving van de ouders, altijd vervoer genoeg, de broodjes, spandoeken en alles wat ik vergeet.

  ·        Mogelijkheid om te oefenen wanneer we konden, en altijd gefaciliteerd worden door het bestuur.

  ·        Het regelen van de bus bij de halve en finale voor de KNVB beker.

  ·        Onze teamleider Johan die alles top geregeld heeft, de wasbeurten, rijschema, het kamp naar België.

  Ik ben blij dat ik ook volgend seizoen met deze groep verder mag en dat we weer nieuwe doelstelling neer kunnen leggen voor het nieuwe seizoen met O16-1 in de 1e klasse.

  Spelers, ouders en bestuur, bedankt voor dit mooie jaar.

  Met sportieve groet,

  Iwan & Patrick

  Choaches O15-1