• Helaas hebben we ook als voetbalclub voorlopig te maken met de geldende corona-maatregelen. Dat betekent onder meer (nog steeds):

   

   

  • Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders
  • In de kantine is een CTB (corona toegangsbewijs) voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht. Bij binnenkomst wordt zoveel mogelijk gecontroleerd.
  • Ook zijn vaste zitplaatsen verplicht in de kantine.
  • De sportaccommodatie (inclusief onze kantine) moet uiterlijk om 17.00 sluiten. Dus ook trainingen en wedstrijden zijn na 17.00 nog niet toegestaan.

  We zullen als vereniging intensiever moeten gaan controleren op het corona toegangsbewijs, houd daar dus ook aanstaande zaterdag 18 december 2021 rekening mee! De controle zal zoveel mogelijk gedaan worden door de vrijwilligers die ook bardienst hebben, maar we horen graag of er vrijwilligers zijn die hierbij extra willen ondersteunen.

  Zonder geldige QR-code geen toegang tot ons clubgebouw. We zijn als club gehouden om dit zorgvuldig te controleren. Allereerst vanuit het algemene gezondheidsbelang, maar ook omdat we anders boetes en zelfs sluiting riskeren. We rekenen graag op begrip van iedereen!