• Beste (ouders van) leden en bezoekers van v.v. Bunnik’73,

  De coronamaatregelen zijn afgelopen vrijdag door de overheid nog verder aangescherpt. Dat heeft ook voor het voetbal helaas weer gevolgen. Er kan gelukkig nog steeds worden gevoetbald, maar wel gelden vanaf zaterdag 13 november 18.00 uur de volgende regels:

  • Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders
  • In de kantine is een CTB (corona toegangsbewijs) voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht.
  • Ook zijn vaste zitplaatsen verplicht in de kantine.
  • Het afhalen van eten/drinken bij een afhaalpunt (binnen) mag zonder CTB, maar met mondkapje.
  • De kantine moet uiterlijk om 20.00 uur sluiten.

  Deze regels blijven voorlopig tot 4 december 2021 van kracht.

  Opening kantine v.v. Bunnik’73

  Onder deze omstandigheden zal Bunnik’73 de kantine voorlopig niet openstellen op dinsdagen en donderdagen.

  Algemene Ledenvergadering (ALV) uitgesteld

  Het bestuur heeft besloten om de ALV die gepland staat voor vrijdag 19 november 2021 vanwege de recente ontwikkelingen uit te stellen. We zullen op korte termijn laten weten wanneer de vergadering alsnog zal plaatsvinden. We streven ernaar om de vergadering in de kantine te houden op een nader te bepalen datum. Maar als dat op korte termijn niet mogelijk of verstandig is, dan zullen we opnieuw een digitale ALV organiseren.

  Graag vragen wij opnieuw aan iedereen om zich aan deze maatregelen te houden, het is de verantwoordelijkheid van ons allemaal om te zorgen dat de regels ook binnen onze vereniging worden nageleefd. We moeten het met elkaar doen en we willen ook beslist geen gedoe of discussies, we worden nu eenmaal met deze regels geconfronteerd en we willen ons er aan houden. Zodat het voetballen kan doorgaan! 

  Herhaald verzoek

  We zijn hard nog op zoek naar (meer) vrijwilligers die willen helpen bij de controle op de maatregelen. We hebben als vereniging namelijk ook de plicht om toe te zien op de naleving van de regels, als we ons niet houden aan de maatregelen riskeren we boetes en mogelijk zelfs sluiting. Wil je ons hierbij helpen, geef je dan op bij het bestuur via een e-mail naar bestuur@bunnik73.nl.

  Hartelijk dank allemaal en veel dank voor de medewerking,

  met sportieve groeten,

  het bestuur van v.v. Bunnik’73