• Beste ouders en spelers,

  Vandaag was T-Goy 15-1 de tegenstander.
  Op voorhand was ons al ingefluisterd dat dit een goede tegenstander zou zijn en dat het fysieke spel niet geschroomd zou worden.

  Na een geweldige voorbereiding met 100% winst zijn we vandaag met onze voetjes op de grond gezet.

  Dinsdag en donderdag hebben we fanatiek en wedstrijdgericht getraind, met een aantal spelers even 1 op 1 gezeten om onze manier van spelen en uit te leggen ( positioneel op de individu gericht)

  We begonnen de wedstrijd goed en beide teams waren aan elkaar gewaagd, we hebben hard gewerkt alleen komen we niet in de buurt van de goal, ook T Goy kon geen vuist maken omdat we onze foutjes snel en goed corrigeerde.

  In de 2e helft creëren we drie 100% kansen alleen lukt het scoren niet, en dat is jammer want daardoor kunnen we onze stempel niet drukken.
  We verliezen te snel de bal doordat we niet goed in positie staan en de bal wordt te vaak blind naar voren gespeeld.

  Door twee persoonlijke fouten scoort T-Goy en dat is zonde, maar zo simpel is het voetbal.
  Als wij het nalaten om te scoren is het een gegeven dat de tegenstander daar gebruik van maakt en zijn kansen wel benut.

  We zijn vandaag afgetroefd doordat we net een stap te laat kwamen en de tegenstander deed dat feller, het leek wel of we zelfs een beetje angstig waren en daardoor de rust niet te bewaren waar we normaal zo goed in zijn.

  Laten we deze wedstrijd als een les zien en wat we hiervan leren is dat niets vanzelf gaat en je altijd met je volle concentratie moet voetballen.

  Deze week gaan we weer lekker aan de gang en zaterdag krijgen we weer een nieuwe kans om te laten zien waar we goed in zijn!

  Groetjes,
  Patrick en Iwan
rfwbs-slide