• Bunnik mag zich opmaken voor de nacompetitie!

  Aanstaande zaterdag mag Bunnik 1 zich gaan opmaken voor het nacompetitie duel om promotie tegen DESTO 1.

  Hoewel er begin van het seizoen nog gehoopt werd op een periode, werd de doelstelling in de winterstop toch aangepast om juist voor een periode te gaan. Vanaf de 2e competitieronde tot aan de winterstop werd er namelijk niet meer verloren en streed het toen nog mee om kampioenschap.

  Helaas raakte in de 2e seizoenshelft te veel jongens geblesseerd of waren afwezig waardoor plek 1 en 2 snel uit zicht raakte. Tot het einde moest zaterdag 1 dan ook flink aanpoten om plek 3 veilig te stellen, wat helaas niet lukte, mede door in de laatste 3 competitiewedstrijden maar 1 punt te pakken. Hierdoor ging Veenendaal alsnog over Bunnik heen en eindigde de ploeg van hoofdtrainer Jamie Herber op de4e plaats.

  Desondanks lukte het wel om een periode in de wacht te slepen, doordat Bunnik de 1e periode van SV Zeist overnam die kampioen werd. Veenendaal pakte de 2e periode en onze buren uit Odijk pakten de 3e periode.

  In de 1e (van de 3 rondes) speelt Bunnik 1 aankomende zaterdag uit tegen DESTO uit Vleuten. Aanvang is 14:30 en staat onder leiding van scheidsrechter N.S. Hendrikx, geassisteerd door 2 neutrale scheidsrechters.

  Adres:
  Componistenlaan 1, 3451 SX Utrecht

  We hopen op veel publiek om de jongens aan te moedigen!

   

   Nacompetitieschema