• Bunnik JO15-1 te sterk voor de koploper Victoria

  8 okt 2017
 • Bunnik JO15-1 te sterk voor de koploper Victoria

  Competitie wedstrijd 3

  Zaterdag 7 Oktober 2017
  Weer een thuiswedstrijd dit keer staat Victoria op het spel.
  Natuurlijk hebben we de statistieken bekeken van de tegenstander en ook dit team heeft alles gewonnen voor de beker en competitie. Er staat dus veel op het spel om mee te draaien om het kampioenschap. Met de inzet van dinsdag en donderdag (trainingen) gaan we beginnen. Nu starten we lekker fel vanaf de eerste minuut. Iedereen werkt hard voor elkaar en jagen goed af. De tegenstander heeft daar moeite mee dat zien we.
  Hajo zit lekker in de wedstrijd en passeert zijn tegenstander toch een paar keer heel makkelijk. Maar we vergeten te scoren. Maar Hajo is Hajo niet en gaat dit keer zelf naar de goal en Bunnik komt op voorsprong. Dit geeft weer een goed gevoel als trainers zijnde. Leuke combinaties zijn er ook weer, zoals we besproken hadden voor de wedstrijd. We blijven ons eigen spel spelen. Ook krijgen we een tegendoelpunt. We laten de tegenstander toch weer wat vaker aan de bal komen op het middenveld. Er komt een schot op doel, Wessel kan er net niet bij 1-1 niks aan de hand. In de rust doen we als trainers vragen wat gaat goed en wat kan beter. De jongens zien dit goed in.
  De 2de helft begint en al snel krijgen we een penalty mee. Ruben is zelfverzekerd en schiet deze mooi in de verre hoek buiten bereik van de keeper 2-1 . Na mate de wedstrijd verloopt krijgen we toch meer grip op de wedstrijd. En dan komt het moment waar we op zitten te wachten. Een afstandschot die door de keeper niet klemvast gepakt kan worden. Jesse met zijn snelheid ziet dat en 2de bal is voor hem en tikt deze in. Dit was ook 1 van de trainingsmomenten van deze week. Iedereen heeft zich voor 100% ingezet deze week en hebben de supporters die langs de lijn stonden een mooie wedstrijd laten zien
  Top gedaan jongens. Iwan en patrick