• Zaterdag 1 juni ’24 was de nacompetitie wedstrijd tegen Desto op het UVV terrein in Utrecht.
  Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Jeroen Scherpenzeel uit Wijk bij Duurstede en kom vanouds uit Werkhoven.
  Ben mijn voetballoopbaan begonnen bij aurora. Toen mijn ouders gingen verhuizen naar Bunnik , ben ik ook gelijk bij Bunnik 73 gaan voetballen.
  Ik was keeper en speelde mijn eerste wedstrijd in het zesde van Bunnik , samen met poep van Dijk en kregen in de rust een potje bier.
  Waarschijnlijk ben ik toen gescout door Pit, want de tweede wedstrijd stond ik al in het derde van leider Co van Rijn. Dat was een mooie tijd bij Co.
  De laatste paar wedstrijden  mocht ik nog mee doen in het tweede bij leider Bert Doeser die vierde klas KNVB speelde, zelfs nog hoger dan het eerste.
  Ik begon pas te keepen bij de A junioren bij Aurora, omdat de huidige keeper zijn been brak. Het tweede jaar stond ik al in het eerste van Bunnik 73.
  Heb totaal 7 jaar in eerste gekeept van Bunnik. Daarna gestopt en in Wijk bij Duurstede gaan wonen met mijn Vrouw Bea. De meeste tijd daarna bij CDW door gebracht, omdat onze zoon daar ging keepen.
  Ik ga meestal met mijn voetbalvriend Richard van Zanten de leuke wedstrijden in de regio bekijken. Het niveau is niet groots, maar het is altijd wel gezellig omdat wij natuurlijk veel mensen kennen.
  En in mijn verdere loopbaan , ging ik als gediplomeerde keeperstrainer , trainingen geven bij CDW, Aurora , Odijk en Bunnik 73. Ben nu gestopt als trainer en kan terug kijken op een succesvolle jaren bij deze clubs.
  Zaterdag zaten we op de tribune bij UVV om de wedstrijd te bekijken. Bunnik kwam er in de eerste helft niet aan toe om een kans te creëren ook doordat men last had van de wind tegen. Zei nog tegen Pit , die voor me zat op de tribune , dat als Bunnik straks de wind mee heeft wel aan kansen toekomt. En dat bleek ook het geval te zijn , alleen gingen ze er niet in , en dat lukte Desto wel, die als ik eerlijk moet zeggen verdient heeft gewonnen.
  We hebben ieder geval weer een leuke middag gehad en weer veel bijgepraat over voeger. Pit vertelde me nog mooie verhalen dat Pit eigenlijk onmisbaar was toen hij nog voetbalde en in bijna alle elftallen zijn kunsten heeft kunnen laten zien.  In de rust nog even met oom Ben gepraat die altijd een vaste plek heeft in de kantine van Bunnik en toen ik op  de donderdag avonden na de keeperstrainingen altijd de grootste schik hadden en mij de over de datum Sprits koeken gaf bij een lekker bakje koffie.
  Gijs van Lunteren, denk al bijna 60 jaar bij de club en vroeger een goede scheidsrechter was en leider was van het eerste elftal vertelde ook mooie verhalen. Hij had ook zijn dochter Marianne mee genomen.
  Ik kende haar niet meer, maar zei wist precies wie ik was. ( is al meer als 35 jaar geleden) . Ze vertelde me dat ze grote fan was van de keeper van Bunnik . Vond dat een mooi verhaal om te horen. Mijn voetbalvriend kwam even later met twee pannenkoeken de tribune op die er lekker ingingen. Bij UVV waren ze buiten deze aan het bakken en waren van de volleybal vereniging , dus niet voor de voetbal. Maar van Zanten kreeg het wel voor mekaar.
  Waarom schrijf ik dit verslag?
  Heb met Pit erover gehad dat bij de meeste voetbalclubs nooit verslagen staan van wedstrijden etc. en zo ook bij Bunnik bijna geen verslagen staan. Misschien zet dit aan om hier wat aan te doen en het verreikt de clubsite .
  Hoop dat we volgend seizoen veel kunnen lezen op de voetbalsites van de clubs uit de regio.
  Jeroen Scherpenzeel