• De verwachtingen waren voor de wedstrijd al heel hoog. Bunnik had in de eerste ronde van de beker al tegen Driebergen gespeeld. Toen was het resultaat 14-0.

    Bunnik zette Driebergen in balbezit vanaf de allereerste seconde met man en muis onder druk. Het hogeschoolvoetbal resulteerde in een groot aantal doelpunten voor Bunnik.
    Vroeg in de wedstrijd raakten Yze en Chris nog de paal. Maar vlak daarna maakte Robin van lange afstand het 1:0. Het 2:0 voor Bunnik volgde naar en mooie counter door Chris. Het 3:0 was mooi voorbereid door Max en wederom afgemaakt door Chris. Het 4:0 door Yze kam naar een fraaie pas van middenveldmotor Adam. Adam zelf maakt dan het 5:0 naar een sprint over het hele veld. En ook het 6:0 van Chris was voorbereid door Adam.

    Naar de eerste korte pauze ging het verder met het aanvallende voetbal van Bunnik. Wederom raakte Robin van lange afstand de paal. Maar kort daarna volgden mooie doelpunten van Adam en Tess. Naar het 9:0 door Finn had de doelman van Driebergen er genoeg van en eiste een wissel. Maar Bunnik ging gewoon door, en Yze maakte het 10:0. De nieuwe doelman van Driebergen kwam er nu wel beter in de wedstrijd en maakte en aantal saves. Maar het gemak en de flair waarmee Bunnik de verdediging van de Driebergen op een hoopje speelden sneed door het hart van meegereisde Fans vanuit Driebergen: 11:0 Fin, 12:0 Adam, 13:0 Adam (pass Chris), 14:0 Finn (pass Yze), 15:0 Yze (pass Fin), 16:0 Fin (pass Yze).

    Naar deze storm periode kwam de eerste schoot af op het doel van Bunnik, maar keeper Max was wakker en maakte en goede save. Het volgde de laatste tien minuten van de wedstrijd een Driebergen begon nu ook mee te doen. Naar het 17:0 door Adam volgden meerdere kansen voor Driebergen en ook het 17:1. Het laatste doelpunt was wel nog voor Bunnik (Chris) en zo eindigt de wedstrijd met 18:1, ook omdat Max in de laatste seconde van de wedstrijd nog een keer goed hield, end de verdediging met de uitstekende Tess en Robin fantastisch werkte.

    Speler van de wedstrijd was Adam, dank aan zijn mooie voorbereidingen en overzicht in het middenveld. Top gedaan Bunnik 73. En gelukkig binnenkort ook weer met topsterretje Catho.
rfwbs-slide