• Gezocht: Assistent scheidsrechter / Grensrechter Zaterdag 1

  21 jul 2021
 • Het 1e elftal van Bunnik'73 is voor het seizoen 2021-2022 dringend op zoek naar een vaste of deeltijd grensrechter. Wij spelen onze competitiewedstrijden op zaterdagmiddag, aanvangstijd 14.30.

   

  Wat kan jij verwachten?

  Als grensrechter ben je onderdeel van het arbitrageteam. Voor de wedstrijd word je uitgenodigd bij de bondsscheidsrechter voor een praatje. De KNVB scheidsrechter vertelt je hoe hij de samenwerking ziet en daarnaast is er altijd gelegenheid om ook je eigen vragen te stellen. Moet je wel of niet vlaggen voor overtredingen? Wanneer vlag je voor buitenspel? Waar sta je met een hoekschop of een vrij trap?

  Naast de formaliteiten, de spelregels en twee keer 45 minuten op het veld is het voor een vereniging als de onze net zo belangrijk dat we het gezellig hebben met elkaar. Voor en na de wedstrijd, ongeacht de uitslag of de emoties van het voetbal. Hier staan we dan ook voor. Wij nemen jou graag op in de staf, de spelersgroep en de supporters!

  Voor iedereen die toch nog twijfelt, neem eens een kijkje op de gratis online cursus van de KNVB:

  https://www.knvb.nl/assist/assist-scheidsrechters/opleidingen/e-learningmodules-knvb-academie

  Wat verwachten wij?

  Wij zijn van mening dat iedereen die een beetje affiniteit heeft met het spel kan vlaggen; jong of oud kan het met een aantal wedstrijden onder de knie krijgen.

  Onze voorkeur gaat uit naar een ‘vaste’ grensrechter. Maar ook geïnteresseerden die niet elke week willen of kunnen, nodigen wij van harte uit om te reageren. Zo breiden wij onze ‘poule’ van grensrechters uit, indien er geen vaste grensrechter wordt gevonden.  

  Heb je interesse of heb je vragen? Leuk! Stuur gerust een email naar: versteeg_erik@hotmail.com

   

  Met sportieve groet, 

  De technische staf