• Afscheid burgemeester Hans Martijn Ostendorp

  Afgelopen maandag 4 september heeft de Bunnikse gemeenschap afscheid kunnen nemen van Hans Martijn Ostendorp als burgemeester van de gemeente Bunnik. Bunnik \\'73 was met het dagelijks bestuur aanwezig tijdens de afscheidsreceptie in de Landgoederij.

  Hierbij hebben we Hans Martijn als cadeau namens Bunnik \\'73 een nieuwe clubshawl gegeven voor in zijn kamer bij de Graafschap en we hebben hem een oorkonde aangeboden waarin we zijn naam de komende 5 jaar verbinden aan het C/D-toernooi. Dat heet vanaf komend voorjaar het Hans Martijn Ostendorp toernooi. Dit moet wel een van de hoogtepunten zijn geweest bij zijn afscheid want binnen no-time stond deze oorkonde op zijn twitter.

  Tijdens de afscheidsreceptie werd een kort filmpje vertoond waarin de diverse sportclubs uit Bunnik en de buurtsportcoaches Hans Martijn nuttige beweegtips geven voor achter zijn buro in Doetinchem. Klik HIER voor het filmpje.

  Hans Martijn, Linda en hun 3 zonen zijn natuurlijk geen onbekenden bij Bunnik \\'73. Alle 3 de zonen Bastiaan, Philip en Jochem spelen bij onze club. Jochem heeft talent en heeft net als zijn vader naar de Graafschap een mooie transfer naar Jonathan weten te maken.
  Ieder weekend was bijna de voltallige familie Ostendorp aanwezig bij de wedstrijden van hun zoons. Op twitter konden we lezen hoe het hen verging. Zelf stak Hans Martijn als dat nodig was ook de handen uit de mouwen als scheidsrechter of vlaggenist. Hij is op en top een voetbaldier! En wat mij als bestuurder nog van het hart moet is dat ik trots ben op Bunnik \\'73 dat wij (de leden) hem altijd als ouder van hebben aangesproken en nooit als burgemeester.

  Gelukkig blijft het gezin Ostendrorp nog een jaartje in Bunnik wonen. Dus voorlopig zullen we onze goede buur regelmatig langs het veld en in de kantine tegenkomen.

  Naar verluidt heeft Bunnik \\'73 de doorslag gegeven voor het gezin Ostendorp om naar Bunnik te komen. Hans Martijn wilde wel, maar pas toen zijn 3 zoons het voetbalveld als buurman zagen waren zo ook om. Toen we dit als bestuur hoorden hebben we meteen 3 aanmeldingsformulieren naar huize Ostendorp gestuurd zodat ze nog voor de verhuizing lid waren van de club.

  Toen Hans Martijn bijna 8 jaar geleden naar Bunnik kwam was een van de eerste dingen die hij deed de relatie van de club en de gemeente vlot trekken. Dat is hem in korte tijd gelukt waardoor het netelige huurgeschil werd opgelost en de renovatie van de kleedkamers en de velden kon plaatsvinden. Dat was en is een van zijn kwaliteiten: het verbinden van mensen en organisaties om samen tot mooie resultaten te komen.

  Wij wensen Hans Martijn heel veel sportief succes met zijn oude liefde en nieuwe uitdaging bij de Graafschap in Doetinchem. Hopelijk zien we hem na de verhuizing toch nog zo af en toe terug in het Bunnikse en bij Bunnik \\'73. Weet zeker dat dit gaat gebeuren!

  Namens het bestuur,

   

  Eef Goes
  Secretaris

   HMO Toernooi

rfwbs-slide