• Inschrijven en uitschrijven als lid

  Beste (ouders van) jeugdleden van Bunnik’73,

   

  Het voetbalseizoen is teleurstellend afgelopen. Corona heeft roet in het eten gegooid en zoals je weet heeft de KNVB besloten om alle competities stop te zetten. Waarschijnlijk kan de jeugd onder bepaalde voorwaarden nog wel gaan trainen. Zodra we meer weten, hoor je daar van. Het zou zonde zijn als we het jaar niet kunnen afsluiten. We hopen daarom dat ook de slotdag nog door kan gaan. We houden je op de hoogte.

  Waar we in ieder geval vanuit gaan is dat we het nieuwe seizoen in september weer kunnen starten. We zijn natuurlijk met de voorbereidingen begonnen.

  Daarvoor is het wel belangrijk dat we weten of je volgend jaar ook weer bij Bunnik’73 voetbalt. We gaan ervan uit dat je lid blijft. Mocht je onverhoopt willen stoppen, wil je je dan uiterlijk 6 mei afmelden bij Herman Veenbrink (pupillen@bunnik73.nl).  We kunnen daar dan rekening mee houden bij het maken van de teamindeling voor komend seizoen.

  Vergeet in dat geval ook niet je officieel af te melden vialedenadministratie@bunnik73.nl. Dit dient voor 1 juni 2020 te gebeuren.

  Mocht je nog spelers kennen die komend seizoen bij Bunnik ’73 willen gaan spelen, dan kunnen ze zich aanmelden via het aanmeldformulier op de site: https://www.bunnik73.nl/club_aanmelden/ Laat ze dat wel snel doen.

  Blijf gezond en in conditie! Hopelijk tot snel.

  Met sportieve groet,


  Jeugdbestuur Bunnik ‘73