• We moesten vroeg verzamelen. Om 7:40 uur stonden we allemaal bij houthandel van Dam. Iedereen had volgens mij goed geslapen, want we hadden er weer veel zin in. Wat wil je ook met zo’n leuk team. Helaas moeten we Catho nog steeds missen, maar gelukkig niet lang meer! Terwijl ik dit schrijf, heeft Catho de trainingen weer hervat.

    Wat was het een drukte bij Delta Sport, zoveel kinderen die genieten van het voetballen. We moesten daardoor even zoeken naar ons veld. Uiteindelijk bleek ons veld nog niet gereed te zijn. Maar met de hulp van onze coach Cornelis, die hielp bij het dragen van de goals, was dit binnen “no time” geregeld en konden we met de wedstrijd beginnen.

    De tegenstander bestond uit team van meisjes van plus minus 1 jaar ouder. Dit was bij aanvang wel even wennen en we hadden het niet makkelijk. De stand ging dan ook gelijk op. Net voor de eerste “time out” (na 10 minuten) stond het 1-2. Op dat moment zag ik dat we controle over de wedstrijd kregen en werd het eerst 1-3 en vervolgens 1-4. Gedurende de rest van de wedstrijd was het spannend, maar hielden we de voorsprong. Het scoreverloop was namelijk als volgt: 2-4 -> 2-5 -> 3-5 -> 3-6 -> 4-6.

    Tijdens de wedstrijd had de tegenstander ook een slimme tactiek. Telkens dribbelde ze de bal snel het spel weer in. Hierdoor werd het spel hervat en waren wij nog soms nog bezig met de opstelling op het veld. Dit was nieuw voor ons. Tijdens de “time out” hebben we dit met elkaar besproken en complimenten aan het hele tem. Leuk om te zien hoe jullie dit oppakte!
rfwbs-slide