• 16-1 door in de beker

16 sep 2018
  • Bunnik 16-09-2018

Zaterdag 15-9 is het dan zover, we spelen tegen Purmersteijn 16-1. Erg spannend wat ook zij hebben nog niks verloren, ons doelsaldo is beter en daardoor zouden we aan een gelijkspel genoeg hebben.
    We hebben donderdag goed getraind en de keuze voor de trainers was lastig, iedereen heeft recht om te spelen op basis van de inzet. Dus wie moet er starten op de bank…… altijd lastig.
    Om vandaag het verschil te maken geven wij aan dat we snel moeten scoren om zo makkelijker te voetballen, maar dat lukte niet. We werken hard maar we kunnen de spitsen niet bedienen en we spelen een beetje tegen onszelf.
    Na niet scherp verdedigen komen we 0-1 achter en kort daarop valt zelfs de 0-2, dit is even wennen en schrikken want op de beker finale na is dit nog niet vaak gebeurt.
    We blijven werken en ons spel spelen, we hebben een aantal mooie aanvallen maar dat weten we niet verzilveren in een goal. Tot het moment dat we een duwtje krijgen in de 16 meter en de scheidsrechter geeft een pingel, BAM 1-2.

In de rust geven we aan dat we meer rust aan de bal moeten hebben en ons eigen spel moeten spelen, we hebben best wat last van de onsportiviteit van de tegenstander en er zijn wat beslissingen van de scheidsrechter waar een aantal spelers zich nogal druk ok maken. Wij geven aan dat je moet scoren om te winnen, en niet afgeven op andere zaken.

Vol goede moet gaan we de 2e helft in en het blijft lang 1-2, de tegenstander vond het nog om met nog 25 minuten te spelen wat tijd te gaan rekken, erg jammer.
    Maar wij hielden het geloof en door het harde werken van het gehele team valt de 2-2, wat een ontlading. Yes, daar hadden we recht op !!!

Nu was het onze beurt om de tijd te laten tikken in ons voordeel, want met deze stand gingen wij immers door. Pascal had dat door en had geen haast met uitnemen. Maar Bunnik was nog niet klaar met deze heren, in de laatste 10 minuten doen we wat moet…. Nog 2 x scoren en zo konden we de wedstrijd naar ons toe trekken.

Klasse gedaan heren, en ook de wissels en het schuiven binnen het team om de winst naar binnen te halen was positief, geen geklaag maar gewoon accepteren.

Op naar de volgende ronde, en zaterdag mogen we beginnen met de competitie!!!