• Ogenschijnlijk zwakke tegenstander! Dat winnen we wel.....

12 apr 2018
  • Vandaag een nieuwe tegenstander en dit keer Nieuwland.
    Om 3 punten uit telopen op nummer 2 moet er weer gewonnen worden.
    Maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Als we met de wedstrijd beginnen, gaat het redelijk goed. Maar ook deze keer gaat het niet goed in de afronding . We krijgen in de eerste helft toch wat kansen maar we benutten er te weinig.
    Het spel kan beter en we zijn niet fel genoeg in de duels. Er worden toch nog veel verkeerde keuzen gemaakt. En als dat gebeurd maken we het ons moeilijk om ons eigen spel te spelen waar we eigenlijk heel goed in zijn. Het rondspelen, blijven na denken maar dat komt er vandaag niet uit. Toch komen we op voorsprong door een doelpunt van Jesse. Maar de tegenstander speel alleen maar de diepe bal waar we moeite mee hebben. En dan hebben we ook nog pech door een corner en een rommeltje in ons eigen 16 meter gebied komt een eigen goal. Dit is jammer maar we moeten gewoon weer de draad oppakken . Nog net voor tijd eerste helft neem Luc een vrije trap die ook dit keer bij Jesse voor zijn voeten valt en Jesse scoort zijn 2de goal. Netjes maar we moeten dit vasthouden. Kort in de 2de helft komen we weer op gelijk stand 2-2 jammer maar het is niet anders. En ook de 2-3 staan we even niet op te letten door een snelle vrije trap van de tegenstander beland de bal in het net. Pfff dit is ons bijna nog niet voorgekomen dat we tegen een achterstand aan voetballen. Het is lastig voor ons om weer de draad op te pakken. Er worden te veel moeilijke ballen gespeeld en het spel is erg onrustig. We proberen toch alles er aan te doen om er nog een gelijk spel uit te halen. Maar omdat we vrij ver vooruit voetballen valt er een grotere ruimte op het middenveld. En op het laatst krijgen we ook de 2-4 tegen. Het is jammer maar deze wedstrijd moeten we snel weer vergeten en ons weer concentreren op de training van dinsdag en donderdag. En dat we zo naar de zaterdag erop een beter resultaat behalen in Veenendaal, want dan treffen we DOVO JO15-2.