• Eerste oefenwedstrijd van 2018

22 jan 2018
  • Oefenwedstrijd 20-1-2018

Vandaag is het dan weer zover eindelijk weer eens een wedstrijd voetballen. Na 3 weken niks gedaan te hebben. Afgelopen dinsdag nog wel een kleine training gedaan en ja een shuttlerunstest.
    Zaterdag zijn we begonnen met de mensen die getraind hebben en die er niet waren of de test van dinsdag niet al te best hebben gedaan staan reserve. Ook hebben we een gastspeler van JO15-2 Tibbe Van Den Akker.
    De wedstrijd gaat goed van start, zo te zien heeft iedereen zijn dag. Lekker fel op de tegenstander, zodat we snel weer in balbezit komen. We komen snel op voorsprong al in de eerst minuut. Iedereen is weer goed bezig met wat kleine aansturingen gaat het best lekker. Ook Tibbe doet zijn best op de positie waar hij normaal niet staat. Ook zien we langs de lijn dat er goed samen word gespeeld. Met goed voetballen komen we iedere keer tot scoren. Wat dit maal veel beter lukt.
    Ook de backs kunnen lekker mee opkomen en zo hebben we een man meer op het middenveld. De tegenstander heeft niet veel in te brengen, hoewel ze toch eerst klasse spelen. Beetje jammer voor ons. Ik had toch iets meer tegenstand verwacht. Maar voor ons een leuke wedstrijd om goede dingen te zien, waar we al een half jaar op aan het trainen zijn. In de rust toch maar naar de kleedkamer om een warm bakkie thee te drinken ( thanks kantine). In de rust komt onze aanvoerder Ruben niet mee naar buiten. Hij geeft zelf aan dat hij niet zo lekker is. Maar ook de 2de helft gaat het zeker bijna zo goed als de 1ste. Veel balbezit, goede combinaties en het afjagen gaat nu vanzelf. We zien doelpunten die uit uitgespeelde kansen komen. Iwan en ik hadden dit niet verwacht, omdat we maar 1 keer getraind hebben. Ook nu gaan we van onze krachten uit. De nieuwe competitie is er en is voor ons al weer begonnen. Volgende week staat UVV op het programma. Deze jongens speelden ook eerste klasse dus er is weer werk aan de winkel.
    Uitslag van deze week 9-1 trots op te zijn