• Dikke overwinning voor de JO8-1!

3 okt 2017
  • Met Catho nog altijd uitgeschakeld door een gebroken sleutelbeen, traden de overige 7 spelers/speelsters van de JO8-1 afgelopen zaterdag in het Bunnikse aan tegen Loosdrecht JO8-2. Nu de standen en uitslagen in deze categorie niet meer breed gecommuniceerd worden, is het vantevoren moeilijk in te schatten wat voor wedstrijd dit gaat worden. Volledig blanco begonnen de 7 toppers dus aan hun wedstrijd.

Wat zo bijzonder is aan dit team, is dat de spelers al op zo jonge leeftijd zo fantastisch naar elkaar passen en overspelen, en echt als een team functioneren. Zo maakte Adam na goed teamwerk al snel 4 goals, gevolgd door een goal van Christophe, waardoor het team binnen een paar minuten al met 5-0 voor stond. Vervolgens breidden Max, Christophe, Fin en Adam de voorsprong in de eerste helft uit. Ondertussen had Robin twee doelpogingen van Loosdrecht met onder andere een mooie duik gered. Bij rust stond het 11-0.

In de tweede helft mocht de tegenstander alle wissels in het veld zetten, zodat het 8 tegen 6 werd. Hoewel de tegenstander hierdoor zeker een sterker verdediging kreeg, slaagde het team erin om goede voorzetten te geven op Yze, Tess, Robin, Fin en Adam, die de score uitbreidden naar 19 voor Bunnik. Ondertussen slaagde Max er in de tweede helft in de 0 te behouden voor Bunnik. De eindstand was dus 19-0, wat een score! En wat is er goed samengewerkt om ervoor te zorgen dat iedereen in deze wedstrijd een doelpunt kon scoren, echt prachtig om te zien! “Speler van de week” was ditmaal Robin. Super, Robin!